Terapi og behandling af spiseforstyrrelser, forstyrret spisning og negativt kropsbillede på Bornholm 

At kæmpe med mad, krop og spisning på egen hånd, kan føles meget ensomt. Men du er ikke alene og du fortjener at følges med noget på vejen til at slutte fred med mad, krop og spisning.
At kæmpe med mad, krop og spisning på egen hånd, kan føles meget ensomt. Men du er ikke alene og du fortjener at følges med noget på vejen til at slutte fred med mad, krop og spisning.

Jeg tilbyder terapi og behandling på Bornholm og online indenfor:

  • Forstyrret spisning
  • Spiseforstyrrelser
  • Negativt kropsbillede 
  • Følelsesmæssig spisning 

Der kan være mange årsager til at du overvejer at starte i et samtaleforløb hos mig på Bornholm eller online. Nogen har et ønske om at få mere viden om hvordan man spiser varieret og sundt. Andre kommer i et forløb hos mig fordi de har forstyrret spisning eller en spiseforstyrrelse. Andre har brug for hjælp til kropsaccept og til et mere positivt kropsbillede. Jeg arbejder med kropsaccept frem for kropspositivitet eller body positivity. Ved at arbejde med kropsaccept vil vi bl. a. arbejder med at afkoble dit værd som menneske, fra dit udseende.

Hvis du overvejer om du har brug for hjælp med at komme videre fra spiseforstyrrelse, forstyrret spisning, følelsesmæssig spisning eller negativt kropsbillede er du meget velkommen til at kontakte mig for en gratis afklarende samtale. En afklarende samtale foregår typisk over telefon, men kan også gøres fysisk i Rønne på Bornholm.

Jeg tilbyder et trygt samtalerum hvor vi sammen udfordre det som du finder svært og har brug for professionel hjælp til. I et forløb hos mig vil du aldrig opleve at få en kostplan eller at blive vejet.

Hvis du er i tvivl om, du har brug for hjælp til at få styr på mad, krop og spisning, så plejer jeg at sige, at så har du brug for hjælp. Men det kan være svært at række ud, og der kan være mange barriere. eks.

"Det er dyrt"

"Hvad nu hvis det ikke virker for mig?"

"Jeg er nok ikke helt "syg" nok til at søge hjælp"

"Når jeg har tabt mig, så vil jeg gerne have et mere afslappet forhold til maden"

Ved at søge hjælp har du taget første skridt til at få det bedre og de næste skridt tager vi sammen. Efter første samtale vurdere vi sammen om jeg er den rette til at hjælpe dig videre. 

Hvis du oplever at dit forløb ikke gør nogen forskel, så for du naturligvis dine penge retur.

(Det kræver at du har færdiggjort hele forløbet og lavet alle øvelser)