Klientoplevelser

Har haft 4 samtaler med Betina Tychsen da grundlag af stress og angst var stoppet med at spise og følte havde brug for hjælp, til at komme igang igen.

Det har været et godt forløb, både godt men i starten også hårdt, da sku se mig selv lidt i øjnene for at finde ud af hvorfor jeg ikke spiste.
Med Betina kom vi i dialog om hvad der fyldte og bremsede min spisning og har fået nogen gode redskaber.
Fra at gå fra en protein bar om dagen til en Micro portion aftensmad om aften er jeg nu med Betinas hjælp og rådgivning, begyndt at spise 5x dagligt og de redskaber hun har givet mig tænker jeg over dagligt og de hjælper mig godt.

Mand 40 år - Fysisk forløb på 5 sessioner

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til terapeut Betina Juhl Tychsen.

Hun er utrolig sød og en utrolig kompetent terapeut. Allerede efter første session mærkede jeg en kæmpe forskel. Jeg følte mig lyttet til og hendes sessioner har hjulpet mig SÅ meget.

Jeg har prøvet mange forskellige behandlinger, og Betinas metode har været den langt mest effektive for mig, da hun ikke bruger lang tid på at høre alle ens historier igennem, men går direkte til kernen og følelserne der skal arbejdes med.

Betina arbejder yderst struktureret med god personlig kontakt. Betina udviser stor empati og forståelse for ens udfordringer og giver kvalitativ sparring der bidrager til en øget forståelse af ens problematikker.

Betina har nogle fine indgange til at få en til at komme i kontakt med ens følelser, og hun er formidabel til at ramme nogle af de essentielle områder, der skal arbejdes med. Betina er god til at stille de korrekte spørgsmål og få en til at sætte ord på de følelser man sidder med.

Det var helt klart en 'aha-oplevelse' at være i forløb hos Betina. Jeg vil anbefale hende til enhver, der har behov for at få nogle værktøjer til at håndtere ens udfordringer, såsom angst, stress eller andre følelser, man ikke selv kan få bugt med.

Jeg vil klart anbefale Betina Juhl Tychsen

Kvinde 40 år - Fysisk forløb på 10 sessioner

De sidste par måneder har jeg været i et forløb hos Betina. Det har givet mig utrolig meget godt. Jeg er blevet mere realistisk i mine tanker omkring min krop og frygten for at andre vil kunne lide mig mindre hvis jeg tager på, er mindre. Jeg er blevet bedre til at fokusere på de positive ting der er ved min krop, frem for det jeg ikke er tilfreds med. Vi har sammen fundet frem til en forklaring på hvorfor det med kroppen er svært, og jeg har fået redskaber til at "komme videre". Tak til Betina for et rigtig positivt forløb. Det har været en øjenåbner og en stor hjælp.

Mette 43 - Onlineforløb på 5 sessioner


Jeg kan varmt anbefale Betina! Jeg har været i et individuelt forløb, hvor jeg har arbejdet med min forståelse af min krop og mit forhold til mad. Betina tager udgangspunkt i den situation man er i, og er meget lydhør og empatisk overfor de tanker og følelser, man har. Jeg har både fået nogle meget konkrete metoder, som jeg har arbejdet med hjemme, men det vigtigste for mig har været gennem samtalerne med Betina, at få en indsigt i, hvad det er, der har påvirket mit negative syn på min krop og mine overspisninger. Det er gået op for mig, at jeg siden, jeg var barn har været påvirket af restriktioner i forhold til hvor meget man må spise, hvad man må spise, og i forhold til hvordan en rigtig "sund" kvindekrop skal se ud. Det har styret min hverdag meget mere, end jeg anede før forløbet hos Betina, det har ført til et utal af diæter, som kun har haft den virkning, at jeg efterfølgende har taget det hele på igen plus mere, samt følt endnu mere skyld og skam over ikke at kunne "holde" en diæt.

Efter forløbet hos Betina, har jeg besluttet, at jeg aldrig mere vil leve et liv med diæter, jeg har smidt min vægt ud og jeg har fået et mere roligt forhold til mad. Helt konkret betyder det, at jeg ikke hele tiden er på overarbejde i mit hoved i forhold til, hvad jeg må og ikke må spise. Mine overspisninger er også aftaget. Det er stadig noget jeg arbejder med, da det er mange års diæthjerne, der har påvirket mit liv. Men nu har jeg fået troen og roen til at rumme alle de svære følelser, der har været forbundet med mad og krop.

Kvinde 47 år - fysisk forløb på 10 sessioner

Jeg har i ca. 6 måneder haft et forløb ved Betina, hvor vi har fokuseret på mit forhold til mad og min krop. Jeg valgte Betina, fordi jeg havde brug for en behandler, der ikke forholdt sig til min vægt.

Jeg har haft stor effekt af vores samtaler, både de øvelser jeg har fået, men især de samtaler jeg har haft sammen med Betina. Hun er meget lydhør og empatisk, og jeg har følt mig ekstremt mødt i min situation.

Der har været plads til fremgang og tilbagefald, og jeg har følt mig set hele vejen igennem. Det har været på mine præmisser, men Betina har været støttende og styrende i, hvordan vi kunne gribe tingene an.

Jeg har fået et mere neutralt forhold til mad og krop og arbejder selv videre med de værktøjer, vi har lavet i fællesskab.

Jeg har nydt, at det var et onlineforløb, da det tog en del af den for mig typiske behandler"angst" og de nervøse tanker, man kan få i nye situationer. Det fjernede nogle udfordringer og gjorde mig mere tryg i situationen. Jeg mærkede aldrig, at det ikke var nærværende nok, selvom det var gennem en skærm.

Kvinde, 24 år - online forløb på 15 sessioner.